Webagenda – Huisartsenpraktijk Odijk – Odijk

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Odijk

Webagenda

Afspraak maken

LET OP: U MAG ALLEEN EEN WEBAGENDA AFSPRAAK MAKEN ALS U GEEN KLACHTEN HEBT DIE BIJ CORONA/COVID19 INFECTIE ZOUDEN KUNNEN PASSEN: KOORTS en/of VERKOUDHEID, HOESTEN, KEELPIJN, VERLIES VAN SMAAK EN GEUR.

INDIEN DERGELIJK KLACHTEN AANWEZIG ZIJN GRAAG TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN MET DE PRAKTIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. TEVENS ALS DERGELIJKE KLACHTEN ONTSTAAN NADAT U AL ONLINE EEN AFSPRAAK HEEFT GEMAAKT GRAAG AFBELLEN!!

ALLEEN DOOR ZORGVULDIG TE ZIJN HOUDEN WE DE RISICO’S BEPERKT.

Met de webagenda kunt u online uw afspraken bij ons inboeken. Maak hiervoor een account aan. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

U kunt via de webagenda in het algemeen geen afspraken maken voor dezelfde dag en niet voor spoedeisende klachten! Neem dan altijd telefonisch contact met de praktijk op. Daarnaast kun u maximaal drie weken vooruit plannen.

Als u meerdere klachten wilt bespreken of meer tijd nodig denkt te hebben, dient u een dubbele afspraak te maken , dus twee tijdstippen achter elkaar reserveren dan s.v.p.

Klik hier voor het maken van een afspraak