Spreekuren – Huisartsenpraktijk Odijk – Odijk

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Odijk

Spreekuren

Afspraak maken:

Op werkdagen tussen 08.00u – 17.00u is het mogelijk een afspraak te maken op het spreekuur. Spreekuren zijn alleen op afspraak.

Wanneer u belt voor een afspraak bij de huisarts zal de assistente u vragen naar de reden van het contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht. Alleen op deze manier kunnen we er voor zorgen dat iedere patiënt op tijd de zorg en aandacht krijgt die nodig is. De assistente is (net als de huisarts) gebonden aan het beroepsgeheim en zal ten alle tijden vertrouwelijk met uw informatie omgaan.

Voor een afspraak staat in principe 15 minuten gepland.

Afspraken voor dezelfde dag zijn alleen mogelijk als medisch noodzakelijk. Voor overige afspraken wordt er naar gestreefd binnen drie werkdagen een afspraak aan te bieden afhankelijk van de urgentie.

Online afspraak inplannen:

Via de webagenda kan een afspraak worden ingepland: dit kan vanaf de volgende dag tot maximaal drie weken vooruit gepland en alleen voor niet-spoedeisende zaken, hiertoe dient u eerst een account aan te maken die door ons gekoppeld moet worden aan uw dossier, zie instructies onder het kopje patiëntenportaal.

Telefonisch spreekuur:

Als u telefonisch contact met de huisarts wenst, plaatst de assistente u op een telefonische spreekuur plek. De huisarts belt u op de dag van de afspraak. Hier is helaas geen tijd aan te binden.

Aanvragen huisbezoeken :

Voor 11.00 s’morgens. De aanvragen worden altijd eerst met een huisarts overlegd.

Uitslagen opvragen:

Tussen 10.30-12.00 en 13.00-17.00 uur

Receptenlijn:

030-6563466 optie 2. Herhaalrecepten kunnen ook via de website worden aangevraagd.