Vacatures – Huisartsenpraktijk Odijk – Odijk

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Odijk

Vacatures

Vacature POH-GGZ

Voor onze bloeiende huisartsenpraktijk in Odijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een POH-GGZ. Wij bieden 8 uur per week, in te delen in overleg, waarbij ook een avondspreekuur mogelijk is. Wij zoeken een gediplomeerd POH-GGZ die samen met ons de uitdagingen op het gebied  van de geestelijke gezondheidszorg aan wil gaan.

Functie omschrijving

Je hebt kennis van uiteenlopende beelden en bent in staat om zelfstandig volwassen patiënten te begeleiden. Tot jouw taken behoren: het ondersteunen in de diagnostische fase en verwijzing, het behandelen van lichte klachten en het ondersteunen van chronische patiënten.

We zoeken iemand die goed contact kan maken met mensen en kan aansluiten bij de individuele behoeften. Je kunt goed samenwerken in ons team van huisartsen en assistenten en bent in staat adequaat supervisie te vragen.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma voor POH GGZ
  • Liefst minimaal 1 jaar ervaring als POH GGZ in de huisartsenzorg
  • Kennis van CGT, ACT is een pre.

Bedrijfsomschrijving

Huisartspraktijk Odijk is een groeiende praktijk in een dorp, nabij Utrecht met nu bijna 4700 patiënten. Bij ons staat een persoonlijke benadering en kwaliteit van zorg en werkplezier centraal.

Het is een bruisende praktijk en bieden een uitgebreid zorgaanbod. We zijn recent weer NPA geaccrediteerd.

We hebben een stabiel team met 4 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 2 POH-somatiek en een POH-GGZ en 8 doktersassistenten. Onze huisartspraktijk is gevestigd binnen een gezondheidscentrum waar meerdere specialismen ondergebracht zijn zoals fysiotherapie, logopedie en tandheelkunde. Tevens is er een nauwe samenwerking met de apotheek die buiten het gezondheidscentrum gevestigd is.

Odijk is een dorp in het verstedelijkt platteland. Onze patiëntengroep bestaat uit een mooie mengeling van forenzen, en mensen die binnen Odijk geboren en getogen zijn. Relatief veel mensen in de leeftijd 0-75, en wat minder 75+.

Locatie

Huisartsenpraktijk Odijk, Rijneiland 5, 3984 MA Odijk
030-6563466
Sollicitaties richten t.a.v. A. Oostveen, huisarts:
oostveen@huisartsenpraktijkodijk.nl

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij voorkeur in eerste instantie op zzp-basis, andere vormen zijn bespreekbaar.
  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform het CAO Huisartsenzorg
  • Samenwerken met collega’s met een andere specialisatie in een betrokken team