Nieuwsbrief – Huisartsenpraktijk Odijk – Odijk

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Odijk

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief huisartsenpraktijk Odijk maart 2022

BELANGRIJK: HUISARTSENPOST is zeer druk, dringend advies buiten kantooruren alleen contact bij SPOED situaties die niet kunnen wachten op de eigen huisarts. Bij twijfel kijk op: www.moetiknaardedokter.nl of www.thuisarts.nl

Nieuws uit de praktijk

  • Dokter Zijdenbos is per 25-2-2022 met zwangerschapsverlof gegaan. Zij zal in september weer bij ons starten. Tot die tijd gaat zij genieten van haar verlof en straks met haar tijd met de kleine baby. Mocht u een kaartje of een attentie voor haar willen achter laten, dan kan dat via de assistente.
  • Dokter Bartholomeus, onze oud huisarts in opleiding, komt het hele verlof van dokter Zijdenbos opvullen. Wij zijn heel blij dat we deze periode met een vaste arts kunnen oplossen die de praktijk ook al goed kent.
  • Tevens komt Dokter van Doorn ons tijdens het verlof van Dokter Zijdenbos versterken. Hij werkt op maandag en op woensdag om de week.
  • Per september is Dokter Buschman gestart als huisarts in opleiding. Hij werkt onder de supervisie van Dokter Oostveen en Dokter van Maanen. Inmiddels is er een grote kans dat u hem al tegen gekomen bent.
  • Qua assistente is er helaas wat meer verzuim geweest, om dit te ondervangen is het team uitgebreid. Ook met het oog op de toename van taken die bij een huisartsenpraktijk op het pad komen.
  • Melanie Quint is inmiddels gediplomeerd doktersassistente. Zij heeft haar opleiding bij ons de afgelopen 2 jaar met zeer goed resultaat voltooid. Wij heten haar nu welkom als vaste collega binnen ons team.
  • Willemijn van Nigtevegt is ook gestart als vaste doktersassistente. Met haar komst hebben we het afgelopen half jaar de drukte het hoofd kunnen bieden.

Werkdagen artsen

Maandag:            Dokter van Oostrum, Dokter van Maanen, Dokter van Doorn

Dinsdag:              Dokter van Oostrum, Dokter Oostveen en Dokter Buschman, huisarts in opleiding

Woensdag:          Dokter Oostveen, Dokter Bartholomeus om de week afwisselend met Dokter van Doorn en Dokter Buschman, huisarts in opleiding

Donderdag:        Dokter van Oostrum, Dokter Oostveen

Vrijdag:               Dokter Bartholomeus, Dokter van Maanen en Dokter Buschman, huisarts in opleiding

Online dossier inzage

Maakt u al gebruik van uw digitale patiënten dossier? Via onze website of de Zorg4Bunnik app heeft u inzage in uw dossier. Ook kunt u daar toestemming verlenen aan de huisartsenpost en ziekenhuizen om uw dossier in te zien, (LSP koppeling) dit helpt hen om beter uw gezondheid te kunnen waarborgen, en bijvoorbeeld allergieën of behandelwensen in te zien. Toestemming voor het delen van medische informatie kunt u ook geven op www.volgjezorg.nl

Tevens is via de zorg4bunnikapp een scala aan online mogelijkheden, denk aan het aanmaken van een e-consult, online uw herhaalrecepten regelen, of zelf een afspraak met de arts inplannen.

Corona

Langzaam gaat het leven weer over op meer vrijheden, mondkapjes worden afgedaan, en de 1,5 m verlaten. Wij werken momenteel op advies van onze beroepsgroep nog met mondkapjes. Als patiënt is het aan u zelf om dit wel of niet te doen.

Klachten die passen bij een blaasontsteking

Wellicht is u opgevallen dat er bij de balie een karretje gezet is met potjes om urine op te vangen met daarbij een vragenlijst om in te vullen. Op deze manier hopen wij u sneller van dienst te kunnen zijn. Mocht u klachten hebben die bij een blaasontsteking zouden kunnen passen, dan kunt u een potje pakken, de vragenlijst invullen en het inleveren bij de assistente.

Patiënt tevredenheid

Op de website is ook de mogelijkheid om een beoordeling/ waardering achter te laten op Zorgkaart Nederland voor de praktijk als geheel of de individuele artsen. We leren van uw feedback dus nodigen u van harte uit om uw ervaringen daar te delen. Ook bent u van harte uitgenodigd om tips te delen via ons contactformulier op de website.

Publicatiedatum: 05-05-2022