Beweegprojecten – Huisartsenpraktijk Odijk – Odijk

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Odijk

Terug naar overzicht

Beweegprojecten

BunnIk in Vorm:

Beter in vorm komen? BunnIK in Vorm is een persoonlijk beweeg- en voedingsprogramma, ontwikkeld door Bunnikse hulpverleners. In dit programma werkt u aan een gezonde en actieve leefstijl onder professionele begeleiding van huisarts/praktijkondersteuner, dietiste en fysiotherapeut. Heeft u overgewicht? Wilt u gezonder eten? Wilt u meer bewegen? Meld u dan nu aan bij uw huisarts, praktijkondersteuner, dietiste of fysiotherapeut.

Het programma duurt maximaal 1 jaar. De mate van begeleiding en intensiteit is afhankelijk van uw gezondheidssituatie én uw persoonlijke doel(en). U heeft regelmatig contact met de praktijkondersteuner, diëtist en fysiotherapeut over de voortgang. De consulten van de praktijkondersteuner en diëtist worden vergoed uit de basisverzekering. De consulten bij de fysiotherapeut worden vergoed vanuit uw aanvullende pakket.

Kom ook in vorm!
 
 
Sportiefit
 
Heeft uw kind overgewicht of wilt u dit juist voorkomen? Zou u graag zien dat uw kind wat meer beweegt?
Er zijn veel trends op het gebied van bewegen en voeding maar wat is gezond voor uw kind?
Meldt uw kind dan nu aan bij huisarts, praktijkondersteuner,dietiste of (kinder) fysiotherapeut voor Sportiefit.
Sportiefit is een zorgprogramma in de gemeente Bunnik ontwikkeld door een kinderfysiotherapeut , een huisarts en een dietiste.
Het doel van Sportiefit is kinderen op en speelse manier meer te laten bewegen en hen te stimuleren lekker en gezond te eten.
Het Sportiefit programma duurt tussen de 6-12 maanden en is bedoeld voor kinderen op de basisschool die overgewicht hebben of dat juist wilen voorkomen. Na een intake bij de kinderfysiotherapeut en dietist wordt voor ieder kind een programma op maat gemaakt waarbij er soms in kleine groepjes gewerkt wordt. De consulten bij de kinderfysiotherapeut en de dietist worden vergoed vanuit de basisverzkering. We werken met verschillende mensen uit de gemeente Bunnik samen.
Publicatiedatum: 23-07-2021